lauantai 17. syyskuuta 2011

Treeniä, treeniä, treeniä on kuulunut meidän viikkoihin. Sopivasti kouluhommien vastapainoksi.
Ollaan elokuusta asti treenattu tosi mukavan porukan ja pätevien kouluttajien silmien alla ja saatu kullan arvoisia vinkkejä avoimen luokan liikkeisiin ja noiden alokkaan liikkeiden hiomiseen.

Perjantaina tavattiin sitten viimeistä kertaa, ja tehtiin koemainen treeni ilman paikkamakuuta. Ei ollut ihan parhainta Elviä, oli hyperaktiivista ja villiä, PK-esteet meinas olla jälleen liian kiinnostavia :D

Seuraaminen hihnan kanssa ja hihnatta oli ihan kivaa. Käännöksistä yksikään ei ollut katastrofi, mutta kontakti kyllä tipahteli.
Seuraamisten jälkeen namipalkka, josta siirtyminen liikkeestä maahanmenoon. Tämä oli varsin pätevä, teki aika napakasti. Luoksetulossa sinkos täysillä päin ja mahollisimman korkeelle naamalle, josta sitten ihan nätti sivulle tulo.. Liikkeestä seisomisessa jäi hyvin, mutta kun tulin takas alko sinkoilemaan, samoin kuin hypyssä palatessa koiran luo.

Mutta se kuitenkin teki kaikki liikkeet ja on hallinnut ne ihan hienosti, joten jos ensi keväänä sinne kokeeseen? Se paikkamakuu on vain ärsyttävä...

Naku-Elvi

Agilitya ollaan tehty torstaisin erittäin vaihtelevalla menestyksellä. Sitten kun kaikki menee nappiin, se tekee kivasti. Mutta kun en osaa ohjata, juosta tai ajatella niin ei kyllä onnistu mikään. Ja sit kun ei onnistu, Elvi kiukkuisena reijittää miun käsiä ja räksyttää minkä kerkeää.

Puomin kontaktit ottanut yllättävän hyvin, A-esteen kontakteja ei olla tehty aikoihin. Keinu jännittää jonkun verran. Rengas oli viime treeneissä maksikorkeudella mikä aiheutti hieman inhotusta Elvissä, saatiin kuitenkin onnistumisia sillekin. Putket on ihan pop, ja hypyt. Hypyissä koettanut alitella, onneksi ei viime treeneissä kuitenkaan. Kepitti ennen ohjureita tosi napakasti, testailtiin ohjureita ja nyt se on vähän sekaisin mitä piti tehdä.

Mutta kunhan jatkokurssin jälkeen saataisiin avain ja päästäisiin tekemään toinen kerta viikossa itsekseen edistystä voisi tapahtua?

2 kommenttia:

  1. Joo niin se on :D:D järkyttävää, käytii viel tuol Heinolan näyttelyssä noin nakuna :'D nyt on onneks taas karvaa kerätty, ehkä se koht on taas normi?

    VastaaPoista