torstai 22. syyskuuta 2011

Eilen käytiin agiliitelemässä Veeran ja Donin kanssa, ja keepi oli pätevä!
Ihan ensin tehtiin rengasta, se meni läpi vaikkei siitä kauheesti tykkääkään. Mie pidin kiinni hihnasta ja Veera houkutteli renkaan toisella puolella. Saatiin lopetettua pariin onnistumiseen.

Tehtiin sitten kauheeta rataa jossa jouduin valssaamaan. Elvi meni kyllä hyvin, kunhan osasin ohjata. Puomin kontaktitkin otti kohtalaisesti, niihin pitää keskittyä kuitenkin vielä paljon lisää jotta ne joskus olisi varmat. Rakentaisiko oman alastulon pihalle ja alkaisi siinä naksuttelemaan... Rataa molempiin suuntiin, ihan nätisti toimi.

Hypättiin maksimuuria, jota Elvi on jännitellyt treeneissä. Nyt meni ihan hyvin yli, ainut ero mitä ite tein oli että käskytin "muurin" sijasta "hyppy". Pitää testailla jatkuuko tällä linjalla paremmin.

Loppuun vielä keppejä ohjureilla. Alussa puuttui yksi, ja vähensin joka kerralla yhden, lopussa taisi olla viisi ohjuria pois? Aika pätevä kepittäjä, ohjurit hämäs meidän keppiosaamista aikalailla, mutta näköjään se on vielä jossain muistissa.

Tänään tehtiin sitten tokoa vähäsen, illalla vielä agiliitelemään.
Paikkamakuussa olin noin kuuden metrin (=askeleen) päässä, minuutti ja kymmenen sekunttia. Kesti, katteli lopussa vähän muualle... Nyt se kestää tuossa viiden metrin hujakoilla tuon minuutin, pitäisi ottaa varmaan matkaa lyhyemmäksi ja lähteä pidentämään aikaa. Enhän mie itekään jaksa seistä kahta minuuttia paikallaan?

Seuraaminen oli alon kaaviosta noin puolet, kontakti kesti niin hyvin että palkkasin sitten siitä. Lyhyitä seuraamisia, joissa käännökset onnistui ja kontakti pysyi ja yksi juoksupätkä, kaikki oli hyviä. Hieman ehkä edistää ajoittain?

Ruutuun juoksi noin 10 metrin (=askeleen) päästä parhaimmillaan superhyvin, jäi aavistuksen eteen. Toisella yrityksellä vielä paremmin!

Kaukoissa i-m, m-i, m-s ja s-m onnistui kaikki hienosti parin metrin (= askeleen) päässä omina vaihtoinaan. Pitäisikö sitä alkaa kattelemaan miten se tekisi ne istumiset ja seisomiset yhdessä. Vaikuttaa vaan niin vaikeilta, että saa nähä millon niihin jaksaa keskittyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti