perjantai 17. kesäkuuta 2011

Torstaina kolmas agility kerta, tehtiin kolmea hyppyä kaarevalla linjalla. Hyppäsi hienosti, heti kun ehdin käskyttämään. Yllättävän nopeasti saan olla antamassa ohjeita jo seuraavalle esteelle, liian nopeasti siis miulle!
Pussi oli ensimmäistä kertaa treenattavana, syöksyi innoissaan sisään, mutta tuli ekalla takaisin päin. Kouluttaja sitten piti ja sääteli pussia, niin että viimeisellä toistolla enää vain ihan vähän ilmassa.
Muurikin uutena myöskin, ei ongelmaa.
Jatkettiin myös puomia, tekee ihan hyvin. Ei jännittänyt mitään ja saatiin onnistumisia kontakteille! Kepit meni suoraan lähetettynä hyvin, ei hae kuitenkaan automaattisesti ensimmäiseen väliin ellen selkeästi näytä sitä.

Tänään olikin sitten jännä päivä, käytiin eläinlääkärissä ottamassa virallisia lonkka- ja kyynärkuvia. Aluksi Elvi nukutettiin. Kakara meinasi ensin, että hänhän ei käy makuulle ja nuokahteli seisovilteen, kunnes suostui kyljelleen. Kuvatessa oli ihan rentona ja kuvista tuli hyvät. Eläinlääkärin arvion mukaan terveet ja siistit, nyt vain Kennelliiton mielipidettä odotellessa.
Herätessä Elvi vähän hätkähti, että missäs sitä ollaankaan ja haukahti muutaman kerran. Kun järki palasi päähän käytiin pussaamassa lääkäri ja meidän kuski. Onneksi kuvat nyt otettu, eipä tarvitse niitä enää stressata!
Kuvia lonkista otettiin kaksi, ekassa kun toinen jalka oli huonosti kohdallaan. Tämän "epäonnistuneen" kuvan sain sitten kotiin mukaani ja tässä siitä kuvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti