keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Kuva satoa viikon ajalta

Isa ja Daisy kävivät meidän lenkkiseurana torstaina. Tytöt juoksivat minkä tassuistaan pääsivät, varsinkin Daisy oli todella innoissaan päästessään rantaan!
Henna oli Peltosalmelta vierailemassa Lappeenrannassa viikonloppuna ja kerettiin nähdä. Käytiin seuraamassa Villimiehen tammakilpaa Elvin kanssa. Alkuun kakara haukkui ohi ravaaville hevosille, mutta rauhoittui kuitenkin ja jaksoi hyvin hetkisen aikaa istuskella paikoillaan. Ei häiriintynyt kuulutuksista tai muusta metelistä, hieno likka!
Käytiin sitten myös lenkkeilemässä sekä vähän tokoilemassa ja leikkimässä Voisalmen kentällä, tässä muutama kuva.


Tänään käytiin sitten Kuukanniemessä moikkaamassa Veeraa ja Donia (Kengurukolon Dirty Harry). Matkattiin sinne suuntaan bussilla, ei ollut mitään ongelmia, vaan hienosti Elvi matkusti lattialla maaten.
Doni oltiinkin nähty jo pariin kertaan aiemmin, eli siis ihan tuttu muksu, mutta nyt pääsivät vasta keskenään painimaan ja leikkimään. Hyvin tulivat kakarat toimeen, toivottavasti nähdään pian taas (; !

Huomenna miulla viimeinen koulupäivä ennen syyslomaa, saa nähdä mitä ehditään Elvin kanssa puuhata!

3 kommenttia:

 1. Voi kun siellä näyttää vielä kesäiseltä...varsinkin noi kaikki rantakuvat! :) Ah, on se Elvi vaan niin ihana ja nätti <3

  Hyvää syyslomaa teille (ainakin toivottavasti parempaa kun meille...) terveisin syyslomaa viettäen sademyrskyn keskellä :)

  VastaaPoista
 2. Hih, ranta kuviin ei vaan mahtunut keltaiset puut mukaan :D

  Kiitämme syysloma toivotuksista, täälläkin tää alku näyttää nyt räntämyrskyltä...

  VastaaPoista
 3. Dirty Harry & Elvi the Evil - just joo....

  t. äippä

  VastaaPoista