torstai 21. lokakuuta 2010

Ensi vuoden näyttely suunnitelmia

Alustavasti katselin tylsyyteni ensi vuoden näytelmä tarjontaa, ja löytyihän sieltä. Mikään ei ole varmaa, vaan valitsen sopivat mm. kyytien, tuomarin ja sellaisten mukaan.

Saa nähdä miten Elvi-kehäkettu oppii käyttäytymään ja esiintymään. Nyt meillä ollut tuohon häntään koskeminen pienoisena ongelmana, kovan treenin jälkeen vähän helpottanut, mutta aina ei valitettavasti mene ihan putkeen. Jännitän nyt myös loppuvuoden näyttelyitä, Elvi varmasti aloittaa ensimmäisen juoksunsa juuri sopivasti, ollen ihan herkkistuulella sitten kehässä. Ehkä koetan vain olla stressaamatta tästä, jos juoksuillaan sit juoksuillaan, eipä voi mitään (:

Mutta tosiaan joo, tässä näitä ensi vuoden mahdollisia näyttelyitä listattuina.
16.01. RN Lahti
23.04. KV Lappeenranta
07.05. RN Mikkeli
21.05. KV Hamina
22.05. KV Helsinki
12.06. Erikoisnäyttely Helsinki
24.07. KV Helsinki Summer Show
13.08. KV Joensuu
14.08. KR Joensuu
20.08. KR Kouvola
21.08. KR Heinola
19.11. KV Jyväskylä
20.11. KV Jyväskylä
04.12. KV Helsinki Voittaja

Toukokuu ja elokuu aika täynnä vaihtoehtoja, saas nähdä mihin sitten tullaan suuntaamaan :D

Eilen käytiin Hetan ja lk saksanseisoja Naavan kanssa lenkkeilemässä. Kakarat tulivat hyvin toimeen ja kiihdyttelivät minkä kerkesivät, turvallisesti koirapuiston aitojen sisäpuolella, onneksi saatiin olla ihan keskenään (;


2 kommenttia:

  1. Heei! Me ollaan Dustyn kanssa tulossa ainaki helsinkiin toukokuussa, ja eukanuba summer showhun...ja toivottavasti kans joensuuhun ;) Sit pitää miitata!

    VastaaPoista
  2. kyl siel sit nähää (; summer show/joensuu tuota toukokuun helsinkiä varmempi, mielummin mennään haminaan kun on tässä lähempänä :D

    VastaaPoista