perjantai 15. huhtikuuta 2016

Jee, täytyy tulla hehkuttamaan hyvin menneitä treenejä! Aamusta reippaina lähdettiin jälkimettään, ihan uusiin maastoihin. Koirille jäljet, kävelyt väliin ja sitten hommiin.

Elvillä siis vuoden eka jälki, ei ollut kovin suuria odotuksia. Laitettiin jäljelle neljä esinettä, pituutta ehkä parisensataa metriä. Ei pitkä, ei vaikea. Saatiin kuitenkin jo heti alkuun suoralle harhajälki, mutta todettiin että lähdetään kattomaan miten menee.

Ja meni ihan mielettömän hyvin! Jälki nousi, tallaaja-Mirkan mukaan kesti jäljellä, nosti itsenäisesti kaikki esineet. Vauhtia oli, mutta jopa miun silmään näytti, että kokoajan tiedettiin mihin mennään. Eikä harhajälki haitannut yhtään! Vitsi kun jäi kiva fiilis, tästä hyvä jatkaa kohti kesän treenejä. Vaikka kylläkin jo aattelin, että eihän tässä uskalla enää mitään tehdä kun nyt meni jo niin nappiin!

Vastapainoksi kootut tokojutut, eteenmeno ei toimi. Eikä varmaan koemaisena kovin moni muukaan asia. Tunnarissa ei tunnu tapahtuvan etenemistä, mutta toisaalta, eipä se hetkeen oo vieraita maistellut. Koetetaan treenata tehokkaasti, jospa loppukesästä uskaltautuu kokeeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti