tiistai 3. helmikuuta 2015

Ekaa kertaa EVLää kokonaisuutena, kiitos Hannalle liikkuroinnista ja seurasta! Osa asioista hieman helpommin kuin kokeessa, sillä tarkoituksena oli saada hyvä kokonaisuus, mikä myös sitten tehtiin, jes!

Paikkaistuminen, Lukan vieressä, tosi levoton :( Oli ehkä virhe ottaa suoraan häkistä istumaan, kun oli joutunut odottelemaan Lukan tehdessä. Kotona istunut tosi nätisti, nyt etujalat vatkasi ja kävi myös maassa, mistä nostettin ylös. Sitten kesti ok.

Seuraaminen sisälsi kaikenlaista, Elvi teki hyvin! Pari kertaa kontakti putosi, mutta korjasi. Oli tiivis ja tarkkana, ehkä vähän ylivireinen. Vinkaisut askeleissa...

Zetassa maahan ok, seuruut hyvät, mutta ennakoi kahta viimeistä jäävää ja teki väärin. Istu ja seiso vaatii paljon erottelua ja paljon käskytystä. Ihan yllätyin kun alkoi ennakoimaan, ikinä oo tommosta tehnyt.

Luoksetulo oli oikein hyvä Elvin tekemäksi! Olin tyytyväinen, metrin liian aikaisin tiputti raville.

Ruutu oli hieno, heittäytyi vaan suoraan maahan. Muuten mainio.

Ohjattu oli hieno! Vähän epäilin muitaako merkkiä matkalla, mutta hienosti oli hereillä. Kapulasta irrottamisen jälkeen pylly nousi...

Hyppynouto oli jees! Kapulasta irrottamisen jälkeen pylly nousi...

Kaukot oli tosi hyvät! Takajalat hieman irtosi maasta s-i vaihdossa ja s-m vaihdossa olisi ehkä hitusen enemmän voinut olla ajatus taaksepäin, jos siis haluaisi nipottaa. Myö ei haluta, ne oli loistavat meille!

Tunnaria en sitten tosi hyvän kokonaisuuden jälkeen uskaltanut ottaa. Olin tosi tosi tyytyväinen Elvin tekemiseen ja videolta tarkasteltuna se näytti ehkä vielä paremmalta kuin tuntui. Jee! Huomaa taas näitä laajempia kokonaisuuksia tehdessä, että on se jotain tässä oppinutkin, jee! Tyhmiä virheitä nuo ennakoinnit, mutta faktahan on että en ole niitä huomioinut enkä treenannut niitä kun Elvi niin harvoin ennakoi mitään. Pakkohan se on jotain treenattavaa keksiä loppukeväällekin ;D

Nyt siis työn alle zetan asennot, häiriötreenit, paikallaolot ja tunnari (joka toimii jo mielettömän hyvin siihen nähden mitä se taas ennen viime koetta oli!) Jee :) Tottakai kaikkeen muuhun vielä lisää varmuutta ja silloin tällöin koemaista treeniä.

Helmikuun loppuun meillä loppuu hallin käyttöoikeus, ja sitten ollaankin Lappeenrannassa kolmisen viikkoa. Katsotaan miten paljon siellä tehdään  vai keskitytäänkö pitämään luovaa taukoa. Toiveissa olisi, että huhtikuussa pääsisi jo jonkin verran ulos tekemään, toukokuussa sitten täydellä teholla ja josko sitten ennen kesäkuuta se koe... :)

Jos joku haluaa hieman pimeän videon katsoa, niin täältä löytyy.
 
Lähinnä se otettiin vain miun silmille, mutta halukkaat katselkoot. Kommenttia ja ideoita saa heittää, kaikki uudet treenivinkit otetaan ilolla vastaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti