maanantai 15. heinäkuuta 2013
Hyvää kesälomaa kaikille, miekin vihdoin pääsin aloittelemaan omani. Kummoisia ei olla kesän aikana tehty, treenattu vaihtelevasti enemmän ja vähemmän. Elvi on mökkeillyt ja miekin parhaani mukaan. Uimista ollaan harrastettu, Elvi on uinut kivoja matkoja, hyvää liikuntaa!

Treenejä ollaan tehty laidasta laitaan, joka lajista onnistuneita ja vähemmän onnistuneita. Tokossa ollaan tehty lähinnä seuraamista, joka on ihan ok. Ei ihan mitään kympin seuruuta, mutta onnistuessaan ysiä pitäisi tulla. Askeleita voisi hioa tietty loputtomiin, niistä löytyy parannettavaa, mutta kunhan nyt ensin päästäisiin tuolta avoimesta. Paikkamakuut on vaihtelevasti hyviä ja huonoja. En oikein keksi missä vika,  välillä kotona onnistuu, välillä ei. Välillä häiriössä onnistuu ja välillä ei. Yksinään on kauhean vaikea treenata, mahdoton vahtia piilosta mitä siellä oikeasti tapahtuu. Videoltahan näkee jälkeenpäin, mutta eipä se mitään hyödytä enää siinä vaiheessa.
Kiitos kuvista Pinjalle!

Jälkeä ollaan tehty muutamaan kertaan. Yksi huippu onnistuminen (kiitos Nea jäljen tallaamisesta, saat tehdä seuraavatkin ;D kaikki esineet löytyi) ja muutama ihan kiva. Ollaan tehty ihan mettäkepeillä, ei eroa muihin esineisiin. Vauhtia on liikaa, kulmissa kaahottaa helposti ohi ja keppejä saattaa jäädä matkalle, jos kuitenkin huomaa kepin niin selkeästi ettii sen ja nostaa, mikä oli suurin ongelma alussa (ei reagoinut esineisiin/keppeihin).

Esineruutua ollaan tehty pari hassua kertaa, ehkä ettii ehkä ei. Pitäisi jotenkin suunnitelmallisesti edistyä tässäkin, jäljen suhteen miulla on jo pari seuraavaa treeniä mietittynä, mutta esineruutua varten ei mitään suunnitelmia, tylsää. Ehkä vielä jossain vaiheessa.


Agilitya treenattu silloin tällöin, onnistumisia esiintynyt silloin tällöin. Huomenna taas epiksiin Jossun ohjaamana, jee! Tässä yksi radan pätkä, välissä pientä vääntöä, Elvi tahtoi lähteä ohjauksen perään, vaikka yksi hyppy oli hypättävänä ensin.
<

Onneksi kesää on kuitenkin vielä jäljellä, ja kaikenlaista huippuhauskaa luvassa! Bloginkin voisi pitää ajantasalla, olisi ollut kiva kirjoitella kuulumisia esimerkiksi meidän kivasta päiväreissusta Haukkulaaksoon ja sitten mökkeilyistä koirakavereiden kanssa, kylässä on käynyt Nea koirien kanssa, Elvin eno Rape ja kasvattaja-Pinja Elvin mamman ja siskon kanssa. Vierailtiin myös Lahdessa ja saatiin lenkki- sekä uimaseuraa Annista ja nahka Milkasta, sekä parista uudesta tuttavuudesta. Anni näytti kivan lenkkireitin, jonka varrella päästiin itsekin uimaan, oli tosi mukavaa!

Sabi odotti rannalla kun Elvi haki pallon

                                                           Haukkulaaksosta uimatauolla

                                                             Elvi lomailee mökin kuistilla

                                                       Elvi joutui poseeraamaan mökillä

                                                        Elvi poseeraa mökillä vähän lisää

                                  Elvi ja Tara pitämässä uimakoulua Lennille, joka puuttuu kuvasta

                                                            Elvi Lahden Radiomäellä

                                                                   Joku tahtoi pois sylistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti