torstai 9. helmikuuta 2012

Vaihtokauppoja

Annetaan vaihdossa ajatustakin nopeampi kelpie Elvi, kulkee kun raketti. Todistettu ihan toimivaksi ja suhteellisen kelpo koiraksi, vaikka parannettavaakin löytyy! Vaihdossa otetaan vastaan hidas ja lyhytjalkainen koira, jonka perässä ehtii juoksemaan.

Ei vaineskaan, miulla on maailman hienoin koira, mutta olen itse niin hidas, että itkettää ja naurattaa. En tosiaan kerkeä suorilta putkilta mitään valssaamaan, saati sitten muista enää seuraavalla kerralla. Varmistelen myös paljon, että no meniköhän se nyt ja hehe mistä huomautettu jo moneen kertaan, jään katsomaan että "vau nyt se hyppäsi" vaikka pitäisi vauhdilla kipittää jo eteenpäin. Noh, tästä ei ole suunta kuin ylöspäin ja kovempaan vauhtiin.

Elvi kepitti tänään hyvin, ohjureita oli jonkun verran. Kontakteja tehtiin, Veera naksautti oikeista ja taisi olla ihan yhden käden sormilla laskettavissa huonot? Muutama hidas alastulo siihen päälle, mutta pari tosi tyylikästäkin :)

Rata tehtiin ensin pätkissä, ja sitten videoille otetuissa osissa. Elvi teki aika hienosti kunhan mie vaan ohjaan selkeästi ja muistan liikkua. Eli joo, lisää treeniä.

2 kommenttia:

  1. Vitsi kun on kivannäköstä teidän meno! :)

    (miks mä katon näitä videoita? Voin taas todeta että keepikuume on nousee vaan nousemistaan... -.-)

    VastaaPoista
  2. Juoksisinpa mie vaa viel kovempaa :D Noi valssit tuli niin törkeen myöhässä ettei mitään järkeä, mutta sainpas muutettua puolta, vaikkakin tosi huonosti :D

    ja keepikuume on vaarallinen :D <3

    VastaaPoista