maanantai 17. lokakuuta 2011

Tunnustan kaiken!

Sekä Nea koirineen, että Veera Donin kanssa haastoivat tunnustamaan kahdeksan satunnaista asiaa blogissa, joten kaipa tämä nyt täytyy tehdä!

Tunnuksen saaneen pitää;
1. Kiittää tunnustuksen antajaa
2. Antaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle
3. Ilmoittaa näille kahdeksalle tunnustuksesta
4. Kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään

Aloitetaan kiitoksille, eli kiitokset kummallekin haastajalle! Laiskana en jaksa ketään haastella tätä tekemään, mutta jos kiinnostaa niin siitä vaan. Tästä lähtee miun tunnustukset.

1. Haaveilin koirasta tooodella kauan, ja vihdoin Elvi 1,5-vuotta sitten meille saapui. Ja ellei oltaisi törmätty kasvattaja-Pinjan kanssa Puumalassa muutama vuosi sitten, ei miulla varmaan olisi koiraa vieläkään!

2. Elvi on yllättänyt minut monella tavalla. Kelpieistä annetaan usein kuva, että ne tarvitsevat töitä 27 tuntia vuorokaudessa, mutta ei meillä ainankaan. Elvi rauhoittuu ihailtavan hyvin, vierailla paikoilla, juna-asemilla, eikä tosiaan sähellä koko aikaa, kuten ei suurin osa muistakaan tuntemistani kelpieistä. Ei sitä kuitenkaan aktivoimatta voi jättää, ja jos on ollut tylsä päivä takana Elvi kyllä osaa hakea huomiota mitä erilaisimmilla tavoilla.

3. Alunperin en pitänyt kelpietä erityisen kauniina rotuna (verrattuna näyttävämpiin/isompiin/karvaisempiin rotuihin.) Mutta nyt nuo ovat kyllä ihan maailman kauneimpia.

4. Haaveilen edelleen kovasti PK-viestistä lajina. Toivon pienesti, että tulevalta opiskelupaikkakunnaltani löytyisi viestiporukkaa, jotka voisivat auttaa alkuun!

5. Jännitän Elvin paikamakuuta varmaankin  ihan liikaa, luultavasti se voisi maata ihan nätisti, mutta en uskalla ottaa riskiä, että kaikki menisi taas pieleen.

6. Unelmoin toisesta koirasta. Tiedän jo niin paljon asioita, joita tekisin toisen koiran kanssa toisin ja mitä voisin tehdä paremmin. Toinen koira ei ole ajankohtainen vielä aikoihin, mutta aina saa unelmoida.

7. Elvi rakastaa piimää ja latkisi sitä varmaankin ihan rajattomasti. Jos meillä on piimää kaapissa, se on ostettu ihan Elviä varten, sillä meillä ei muut piimää juo.

8. Rakastan ottaa Elvistä rakenne- ja pääkuvia, se on vaan niin kaunis :) !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti