sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Mölli-toko 13.2.

Käytiin häiriköimässä Joutsenossa Rajalinjan ratsastajien järjestämässä möllitokossa tänään aamulla.
Alku aika järkyttävää, Elvi ei keskittynyt, ja kun joku haukku niin Elvi jatkoi. Onneksi ihana Kalle ja Doni oli seurana aina välillä.

Korkattiin myös meidän tokoura mölliluokalla. Ajatukset aika pakokauhuisina lähdettiin luoksepäästävyyteen, kummallakin puolella Elvistä kamalat isot haukkuvat saksanseisojat. No rauhoittui jotenkin, ja päästiin aloittamaan.
- Luoksepäästävyydestä 10, nousi mitä ei oo koskaan aiemmin tehnyt, mutta parempi näinpäin kuin että pakittelisi.
- Paikkamakuu 8, tätä pelkäsin etukäteen, kesto vain 30 sekunttia. Elvi kesti kokoajan, mutta viereisen koiran nousemisen aiheuttama pieni levottomuus ja toisen ininälle haukkuminen tiputti pisteitä. Mutta kesti kuitenkin, ei ollut nousemassa!
Tässä vaiheessa hetkeksi huilimaan, ajattelin ettei koko hommasta tule mitään jos muut koirat haukkuvat ja Elvi ottaa häiriötä siitäkin. Kehään mentiin viidensinä, ja aloitettiin heti.
- Seuraaminen taluttimessa 10, teki hienosti! Paremmin jopa kuin kotona, kääntyi upeasti, ja vaikka normaalisti on jätättänyt hihnassa niin nyt ei miun mielestä tehnyt sitäkään.
- Liikkeestä maahan 10, yhtä hieno kuin aina. Hieman ennakoi istu-käskyä, ei näkyvästi kuitenkaan.
- Hyppy 0, ei olla tehty ei osattu!
- Kokonaisvaikutus 9, tekee tosi hienosti ja innolla, kunhan keskittyy eikä ota häiriötä muista, mikä on täysin totta.
Yhteensä pisteitä siis 83/110, eli 2. palkinto ja kolmas sija.

Toivottavasti seuraavat möllitokot tulossa pian taas eteen. Tarvitaan PALJON häiriötreeniä, paljonpaljonpaljon! Tähän tulokseen tyytyväisinä, ja koiran tekeminen muuttu heti kun saatiin mennä yksin tekemään, ja seuraamiset oli upeat. Mutta muiden kanssa ei onnistunut ollenkaan.

Tässä vielä videopätkä synttäritunnelmista, Elvi temppuilemassa. Putki onnistui hienosti, hypyt ei niinkään, mut treenataan!

4 kommenttia:

  1. Hitto tota elvin hyppytekniikkaa :'DDDD Etenkin toi viimonen hyppy :DDD

    VastaaPoista
  2. joooo alotetaaki sit heti hyppytekniikkatreeneil :D mut luotan siihe et mokasin vaa ite noi ohjaukset ni loikkii sen takii hassusti, varsinki toi vipo ! :D

    VastaaPoista
  3. Onnea hienosta möllitoko-tuloksesta! :) On se elvi kyllä hieno!

    VastaaPoista