torstai 16. joulukuuta 2010

Voittaja ensi kerralla?

Käytiin Elvin kanssa korkkaamassa viralliset kehät vaatimattomasti Messukeskuksen Voittaja-näyttelyssä viime viikonloppuna. Ison näyttelyn lisäksi saatiin kokemuksia junalla matkustamisesta ja reissaamisesta.

Lauantaina ajettiin Lahteen, jossa yövyttiin ja aikaisin sieltä sunnuntaina Helsinkiin. Oltiinkin oikein hyvissä ajoin, vaikka aluksi pelkäsin, että VR - kävellen olisit jo perillä aiheuttaisi aikataulu ongelmia, mutta onneksi ei!
Kehä alkoi ajallaan, ja kovasti jännitti kun odoteltiin omaa vuoroa, hyvä kun pystyi puhumaan.

Elvi esiintyi aivan loistavan upeasti, tuomarina ollut Pirjo Aaltonen liikutti koiria paljon, ja Elvi ravasi myös oikein mallikkaasti muiden kanssa, ei reuhtonut eikä laukkaillut. Seisoi ihan ok, ja antoi käsitellä hienosti! Paras lapsi, hienoa!
Tulokseksi saatiin EH/2, häviten vain hienolle Tamis-siskolle! Etuliikkeet häiritsivät, ne kun ovat vielä hieman enemmän kuin kesken eräiset.
Arvostelu :
Selvän sukupuolileiman omaava hyvärunkoinen, sopiva luustoinen nuori narttu. Hyvät pään mittasuhteet. Vielä kevyt kuono-osa. Hieman kookkaat korvat. Hyvä runko. Sopivasti kulmautunut. Hyvä ylälinja. Liikkuu hyvin sivulta. Vielä kovin heiluvat ja melovat etuliikkeet. Etuliikkeet tiputtavat tässä vaiheessa palkintosijaa.


Mutta ei huono korkkaus virallisille näyttelykehille, Lahdessa tammikuussa seuraavan kerran!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti