sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Syysmökkeilyä ja treenausta

Käytiin Ruokolahdella viikonloppuna mökillä. Elvi sai kaverikseen Jokeri-aussin, ja niillä oli toivottavasti oikein mukavaa keskenään. Sadesää vähän rajoitti ulkoiluja, mutta senkin edestä ollaan sitten treenattu!
Perusasennot on tosi kivoja! Käsiapuakin olen onnistunut pienentämään, jonkinlaisen viittauksen vielä tarvitsee, mutta ei tarvitse enää vetää oikeaan paikkaan, vaan menee siihen itse! Jos jää vinoon tms, ei kyllä osaa tulla oikein ilman apua. Mutta tätä treenataan.

Seuraaminen on miun mielestä oikein kivaa. Tai silloin kun se onnistuu, se on kivaa! Elvi kestää lähellä, makkarakontakti on alkanut muuttua katsekontaktiksi ja miun juostessakin Elvi pysyy mukana, ottaa hieman etäisyyttä, mutta se on varmasti turvallista ennen kuin opin itse liikkumaan oikein.

Paikallaan olokin toimii, ollaan tehty 40 sekunnin pätkiä, jolloin käyn palkkaamassa välillä, ja 20 sekunnin pätkiä ilman palkkaa, sekä kaikkea tältä väliltä. Jonkun verran on alkanut ennakoimaan istumaan nousemista, mutta pitää alkaa palkata maassa olosta sitten.

Eteentulossa alkaa tiiviys olemaan kivaa seistessä. Kun Elvi istuu valuu takakenoon, mutta nyt lauantaina saatiin oikein loistavat asennot. Vinoa asentoa tarjoaa aika useasti, miun pitää vaan muistaa olla tarkkana että palkkaa oikeanlaisesta.

Muuten ollaankin vain pelleilty, treenailtu peruuttamista (ei onnistu vielä), ympäri kierimistä kumpaankin suuntaan (vasempaan onnistuu, oikealle ei), puiden ja tolppien kiertoja (onnistuu lyhyellä matkalla), ryömimistä (onnistuu hyvin!) ja jalkojen välissä pujottelua (käsiavun kanssa oikein kiva!). Tuntuu että kaikista näistä kaikista innostuu ja tykkää tehdä, joten näitä myös tehdään paljon!Videoita tulossa toivottavasti seuraavaan merkintään!

1 kommentti: