tiistai 3. elokuuta 2010

SBCAK'in erikoisnäyttely 31.7.

Auton nokka käännettiin kohti Tuomarinkylän vinttikoirakeskusta, Helsinkiä, lauantaiaamuna kello 7. Kyytiin napattiin Daisyn porukat Isa ja Satu, siskon jäädessä tällä kertaa kotiin. Matka meni nopeasti, ja liian pian oltiin jo näyttelypaikalla. Siskoja kehässä oli Elvin lisäksi Tamis, Kuura ja Papu!

Babypennuissa päästiin esiintymään, ensin tuomarimme Päivi Eerola katsoi pentuja yhdessä, ja menimme kehän ympäri pari kertaa. Sitten yksittäisarvostelu, Elvi oli muuten oikein hieno, pikkuisen siirtyi sivuun häntään koskettaessa ja hampaiden katsomisessa oli pienoisia ongelmia :D No nyt näihin kiinnittämään huomiota!

Jatkoon valittiin kaikki sisarukset! Lopullinen järjestys, Tamis ensimmäinen, Papu toinen, Elvi kolmas ja Kuura neljäs,kaikkien saaden kp'n!! Upeat pennut!
Arvostelussamme luki: Tasapainoisesti rakentunut, kauniisti edukseen esiintyvä. Lupaavat mittasuhteet päässä, kulmahampaat vaihtumassa. Tasapainoiset kulmaukset. Vielä huolimaton edestä. Pehmeä karvanlaatu, kaunis ilme ja esitetään edukseen.
Eli enemmän kuin tyytyväisiä ollaan (:

Nyt kierretään match showita, ja viimeistään Jyväskylän kv'ssa oikeaan kehään seuraavan kerran!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti