sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Veneilyä, harjoittelua ja kavereita

Veneilyn makuun päästiin tänään ekaa kertaa, käytiin Elvin kanssa muiden mukana vähän tutustumassa paattiin. Hienosti käveli laiturilla, vähän kummasteli joitain narisevia kohtia, mutta kun muut meni ensin niin rohkea pentu seurasi perässä. Veneeseen nosteltiin ja Elvi tutustu reippaasti paikkoihin. Kone kun laitettiin käyntiin Elvi hieman hermostu ja alko vinkumaan ja pyörimään. Sitten vähän leikittiin ja puuhailtiin muuta niin pian koneen ääni unohtui. Verkot pitää vielä saada laitoihin, ettei jouduta Elviä nostelemaan järvestä joka hetki.
Lauantaina käytiin sitten hetken mielijohteesta moikkaamassa Tamista ja muuta porukkaa. Aluksi käytiin tutustumassa muun muassa kampaaja Seijaan ja sitten Mustissa ja Mirrissä vähän ostoksilla. Sitten odoteltiin kun äiti kävi ostoksilla ja sitten lähdettiin Mattilaan juoksemaan. Elvi olisi mielummin pussaillut kauheasti kuin juoksennellut Tamiksen ja Jillan perässä, mutta uskaltautui kuitenkin rauhallisimpiin spurtteihin mukaan. Autossa sai matkustaa häkissä takana, hyvä treenata kaikkia uusia juttuja jo pienenä. Kivaa oli, ja toivottavasti nähdään taas pian! Pinjan ottamia kuvia (lisää löytyy Jillan ja Tamiksen blogista).
Tänään sitten pidettiin pienet näyttelyharjoitukset Hennan ja Moccan kanssa. Muuten meni oikein hienosti, mutta yhdessä juoksemista HIEMAN treenattava :D Elvi teki kaiken innolla ja tosi hienosti, upea pentu!

1 kommentti:

  1. Hyvin teillä meni, ainaki yhessä vaiheessa se teijän juoksu näytti toooosi hyvältä! :)

    VastaaPoista