tiistai 1. elokuuta 2017

Kuvassa arvon uusi tottelevaisuusvalio

Elvillä siis kiva draivi jatkui Kotkan kokeen jäljiltä. Hirmuisesti ei treenattu, tunnari saatiin solmuun vajaa viikkoa ennen koetta, mutta näähän nyt jo aiemmilla kerroilla luvanneet vaan hyvää koesuoritusta.

Oman seuran LPKY:n seuranmestiksiin sitten suunnattiin heinäkuun puolessa välissä, lämmin päivä ja vähän turhan paljon jännitti. Tuomarina tuttu Harri Laisi ja koepaikkana Haukkulaakso. 
Meidän lisäksi seuranmestaruutta tavoittelivat Mirka ja Kuru (onnea vielä ekasta ykkösestä!), eli tuttu häiriökoira bc Elli patistetiin paikallaoloihin meidän seuraksi. Pisteet ja tapahtumat liikkeissä tulevat nyt hieman ulkomuistista :D 

Paikallaistuminen 9, etutassut heiluivat
Paikkamakuu 10, oli ihan jees!

Liikkeet olivat kaikki putkeen ja järjestystä en nyt enää muista, mutta sekaisin olivat ja tunnari oli viimeinen. 

Seuraaminen 9, ihan perus ok, joku haahuaminen tapahtui jossakin kohtaan ehkä ötökän häiriöstä, mutta skarppasi sieltä sitten mukaan. 
Zeta 9,5, seisominen vinohko
Luoksetulo 7, järkky huono seisominen. Valui ja valui, itekin käskytin huonosti. Maahan ok.
Ruutu 9,5, taisi olla aika sujuva, hieman vinossa ympyrään ja ruudussa tosi reunassa, että ihan pelotti käskeä maahan jos liikahtaakin sivusuunnassa ohi.
Ohjattu 10, hyvin haki
Kiertonouto 9,5, aika jees
Tunnari 9, kyllä sydän hakkasi kun viimeisenä liikkeenä lähdettiin suorittamaan. Hieman avasi suuta ensimmäisen kapulan kohdalla, sitten alkoi haistelemaan ja oma tuli. Puraisi rumasti kapulaa.
Kaukot 9, ihan ok, on tehnyt parempiakin, mutta ei mitään jäätymisiä tai ylimääräisiä käskytyksiä, mikä jo iso plussa meille! Vähän tuli eteenpäin s-i vaihdossa. 

Eli nyt meidän tokoilut (ainakin Suomen maalla :D) olikin tässä. Katsotaan mitä keksitään, rallytokoa olisi nyt ehkä tarkoitus hiulata hetkisen aikaa mestariluokan merkeissä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti