sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Elvi kävi tekemässä kahden viikon treenitauon jälkeen ekan ykköstuloksen erikoisvoittajaluokasta. Tuomarina Harri Laisi ja kisapaikkana tuttu LAU:n halli. Koe pyöri niin kuin pitkin, Elvi hoiti hommat melkein superhyvin ja ohjaaja selvisi hengissä, vaikkei aamulla siltä tuntunut!

Paikkaistuminen 10, ei tietoa miten sujunut
Paikkamakuu 10, oli hyvä, tiputti raville liian ajoissa ennen sivuille tuloa
Tunnari 10, vähän kävi suu auki yhden kapulan lähellä, mutta ei ilmeisesti sitten koskenut. Oma viereinen ja se nousi sitten hyvin ja tuli hienosti miulle. Jee!
Zeta 7, ei istunut ja kääntyi seisomisessa miuta kohti.
Kiertonouto 10, aika jees. Ihan pienen hetken pelkäsin, ettei Elvi bongaa tötsää, mutta löytyihän se sieltä.
Luoksetulo 8, perushuono. Stopit valui.

Tässä välissä tauko, kerettiin hieman muistutella mieleen eteenmenoja ja käpsytellä ajankuluksi. Vähän liikaa aikaa miun makuun tauolle, olisi ehkä kannattanut laittaa koira hetkeksi autoon, mutta pelkäsin että sillä nousee kierrokset kattoon toiseen kertaan halliin palatessa. Toka setti alkoi sitten ja fiilis oli ihan ok.

Kaukot 8, aivan järkyttävän huono alku. Jääsi ensimmäiset 3 vaihtoa, sain huitoa huolella. Tuomari ei vaan nähnyt kaikkea... Paransi viimeisiin ja paikka taisi pysyä aika hyvin!
Ruutu 9½, eteenmenossa ohi. Epätoivonen köpöttely korjaus, onnistui, ja loppu liike hyvä.
Seuruu 9½, ihan kamalaa miun makuun. Oli sellasen puolen metrin päässä, ei kontaktia. Kulki kyllä mukana, ja tuomarille taisi kelvata kun ei painanut/poikittanut. Mutta kamala fiilis itelle, kun ei yhtään tutun tuntuista.
Ohjattu 10, taas hieman liian aikaisin vaihtoi raville, ei haitannut onneksi tuomaria.

Lopputulokseksi siis 291,5 pistettä, eli EVL1 ja KP ja voitettiin meidän luokka. Ihana fiilis, mieletöntä et nyt tää onnistuminen sattui! Treenit jatkuu ja kuono kohti uusia kokeita!


1 kommentti: