maanantai 24. syyskuuta 2012

Viime viikon keskiviikkona oli surkea mätsäri, ajeltiin Imatralle. Odoteltiin hetki kehien alkua, ja käytiin useammilla käsiteltävinä. Eihän toi tykännyt, mutta antoi käsitellä kuitenkin. Kehässä oli meidän Tuula-"mummo" tuomarina, kerkesin jo ajatella, että jes kiva kokemus kehästä. Mutta tuolle tyhmälle otukselle ei kelvannut kehätilanteessa edes tutun käpälöinti, väisti napakasti. Nyt vaan ahkerasti treeniä treeniä treeniä.



Lauantaina päästiin Nean ja Riinan matkassa Vantaalle/Espooseen Rescueyhdistys Kulkureiden järjestämään rally-tokoon. Meno matkalla Elvi puuhasi takakontissa vaikka mitä, aina niin hyvin matkustanut elukka keksi kaikenlaista puuhaa. Kilpailu järjestettiin Espoon Agimestassa, joka ensi vilkaisulla vaikutti inhottavalta paikalta (matala parkkihallimainen tekonurmipohjalla), mutta eipä tuo loppupelissä häirinnyt.

Suorituksena varmaan ihan ok, vähän alavireinen ja tokoa ajatellen ihan kamalaa. Mutta kaiken se teki niin kuin pyysin. Huippupisteet ansaittiin 98/100, ja ne oikeutti kolmanteen sijaan ja kivoihin palkintoihin. Tuomarina oli Tiia Hämäläinen. Kaksi miinuspistettä meni ohjaajan virheistä, en tiedä mitä tein, vähän veikkaan että oli liian painostava "maahan" -käsky. Hyvin kuitenkin kaikinpuolin, ja kotimatkan kelpie matkusit kyljellään. Kiva laji, huvin vuoksi voisi käydä testailemassa miten pitkälle meidän ura kantaa tuolla saralla, kun se paikkamakuu....


Josta mieleen tulikin, tänään hieno 2 minuutin piilopaikkis. Elvi olohuoneessa, ja äiti valvoi, mie keittiössä. Pää pyöri, mutta muut ruumiinosat ei liikkuneet mihinkään.

2 kommenttia:

  1. Ai te ootte täälläpäin ollu! Hitsi olisin voinu tulla moikkaamaan jos olisin tiennyt! :)

    VastaaPoista
  2. Joo siellä käytiin piipahtamassa! :D Koetan infota siullekii ku seuraavan kertaan tullaa ;D varmaan ainankin rallytokon merkeissä keväällä, meillä päin kun ei järjestetä oikein mitään...

    VastaaPoista