perjantai 14. syyskuuta 2012

Treeniä, treeniä.
Eilen käytiin isommalla porukalla Juvakan kentällä treenailemassa, kiitos kaikille seurasta!
Elvi teki ensin seuruun, ihan jees! Leena käskytti meidät vesilätäkön läpi, aiheutti pienen väljenemisen, muttei paha ollenkaan. Kontakti oli kohtalaisen kiva, askeleet vasemmalle okt, olisi voinut olla paremmatkin.

Toisena luoksetulon stoppi, ensin peruuttelemalla pysäyttelin, pysähtyi hyvin. Ekalla lähti tulemaan ihan täysiä luokse, mutta pysähtyi! Jarrutusmatkaa oli, mutta kuitenkin reagoi ja täysin pysähdyksiin asti ilman mitään hiippailua. Sitten Elvi tiesikin mitä tehdään, ja kierrätysten kautta vielä muutamat stopit ja palkka jalkoihin. Ihan jees.

Sitten taisi olla nouto, tosi kiva! Palautti laukalla.

Kaukot oli ok, yksi vaihto vasta toisella käskyllä, kun keskittyi muualle. Ennakoi vaihtoja, jos välit pitkiä, pitää treenata ite huippupitkillä väleillä. Ei ottanut liikkeenohjaajasta häiriötä takana, hyvä!

Ruutu oli ekalla hyvä, kerkesi lähteä vastaan ennen kuin sain palkattua. Toisella taisi jäädä liian eteen?

Jossain välissä tehtiin kyllä jäävät vähän erikoisvoittajan mukaan, otin suoraan liikkeeseen. Maahan ei mennyt, inhottikohan muta? Muuten ok, joku liikkeelle lähtö oli epävarma.

Alkuun oltiin tehty myös paikkaistuminen, joku päälle minuutin? Olin ihan lähellä, kerran meinasi lähteä alaspäin, mutta käsky ylös. Paikkamakuukin oli, nousi melkein heti jätettyä istumaan. Kun palautin, kesti, mutta levoton.......

Tänään tehtiin minuutin paikkaistuminen yksin pihalla,  oli erinomainen! Olin noin 10metrin päässä, hienosti istui, eikä käynyt makaaminen edes mielessä. Piilopaikkis oli n. 40sek, raosta kurkin, että vähän rauhallisempi kuin eilen.

Lenkki välissä, kentällä avoimen hyppyä, on hyvä. Menee aika oikealle, kun on leveä hyppyeste. Pitäisi treenata oikealla.
Luoksetulon stoppi ihan kivalla vauhdilla, olisi voinut pysähtyä säpäkämmin. Sitten peruuttaen pysäytyksiä, siitä oli hyvät!
Seuruuta tehtiin myös, murahdus jos kontakti tippui. Elvihän koettaa huijata ton kontaktin kanssa, pään pitää ihan samalla paikalla, mutta silmät (ja korvat pyörii). Oli ihan ok, ei tiputtanut kun kerran.
Lopuksi vielä avo kaukot n. 7m, oli hienot, ja voi kaukot n. metrin päästä, oli superupeet!

Elvi poseerasi kameralle yksi päivä, alkaa olemaan aika kalju otus. Juoksua pukkaa......

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti