tiistai 5. kesäkuuta 2012

Tokokoe Imatra 5.6.

Tänään ekaa kertaa virallisessa tokokehässä, jännitti ihan kauheasti. Koepaikalla jouduttiin oottelemaan  pitkään, ensi kerralla osaan toivottavasti arvioida aikataulut vähän paremmin, Elvi kerkesi puolentoista tunnin aikana jo hieman nuutua. Tutuilla kivoja suorituksia, onnea kaikille! Lappeenrannan kelpieillä oli hieno edustus :)

Tuomarina oli Pauli Härkönen, todella avulias samoin kuin koko Imatran Toko Teamin kokeen järjestysporukka.

Luoksepäästävyys 9 Elvi nousi vastaan.... Kävi nuuhkaisemassa ja kiersi miun taakse ja jäi kattelemaan tuomaria. Antoi käsitellä kiltisti hetken päästä.

Paikkamakuu 10 Alkuun levoton, meni lonkka-asentoon ja pää pyöri. Loppuajan metsästi itikoita...

Seuraaminen kytkettynä 8½ Ei tykännyt taluttimesta oikeassa kädessä, mutta tosi kivaa kuulemma muuten.

Seuraaminen vapaana 8 Totaalinen jäätyminen, kun auto ajoi ohi. Jäi taakse, tuijotti. Käskyllä takaisin seuraamaan. Harmitteli auton häiriötä, mutta muuten tosi kivan näköistä.

Liikeestä maahanmeno 10 Teki miusta ihan kivasti, en muista juurikaan mitään lopuista liikkeistä :D

Luoksetulo 10 Peruskiva, ja loppuun asti vauhdikas.

Liikkeestä seisominen 9 Perusasentoa ei tullut... Muuten kiva. Enkä siis tosiaan tiedä tosta pisteytyksestä :D

Hyppy 9 Perusasento vasta toisella käskyllä... Ja silti ysi?

Kokonaisvaikutelma 9 


Elvi teki ihan kivasti, en ihan ymmärtänyt tuota auton aiheuttamaa häiriötä. Kai se oli se miun jännittäminen, hyvä kun jaloilla kestin. Muutenkin vähän normaalia vaisumpi, ja noi perusasennot ihmetytti, koska ne koepaikalla ennen kehää tuli kuitenkin normaalisti. Varmaan taas miun jännittyminen sai paineistumaan.
Kuitenkin huippupisteet (183/200) ja kivat kommentit koirasta, sekä se ykköstulos ja kaiken päälle luokkavoitto ja kunniapalkinto. Paremmin ei olisi voinut meidän kokeet alkaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti