perjantai 11. toukokuuta 2012

Haasteita joka suunnasta

No nyt meidät on haastettu tarpeeksi moneen kertaa, ehkä pitää jaksaa vastata haasteisiin ;)


Säännöt:1. Nimeä 15 bloggaajaa
2. Kerro heille tunnustuksestasi
3. Kerro 7 satunnaista faktaa itsestäsi
4. Kiitä bloggaajaa, jolta sait tunnustuksen
5. Lisää The Versatile Blogger Awardin kuva postaukseesi

Ensiksi nimetään tämän haasteen vastaanottajaksi vain tylsästi yhden nimen, Sanni ja Lenni tehkööt päiviensä piristykseksi.
Ja kiitetään alkulätinöissä myös ihanaa haastajaani Veeraa. Laitetaan kuvakin esille.
Ensimmäisenä tunnustan, että pidän näistä haasteista, vaikka olenkin maailman laiskoin ihminen vastaamaan tällaisiin.

Toisena voisi olla vuorossa, että olen aina pitänyt eläimistä. Pienestä asti hoitanut naapureiden ja kaikkien sukulaisten eläimä, sekä metsähiiriä metsästänyt häkkiin asumaan.

Kolmantena täytyy sanoa, että ne hiiret oli pakko vapauttaa koska en voinut katsoa kuinka niitä pelotti siellä häkissä :<

Neljäntenä tunnustan, että edellisessä haastessa paljastamani viestihaaveet on haudattu. Elviltä löydettiin polvesta tosiaan pientä ongelmaa, joka ei kuulemma estäisi pk-lajejakaan, mutta en halua ottaa riskiä että jalka yhtään pahemmin hajoaisi esim. pk-hypyllä. Kävellään jälkiä omaksi iloksemme, niistä Elvi tykkää ja on varsin pätevä!

Viides tunnustus ei ole yllätys, oon ihan kamala jännittäjä ihminen. Ensimmäinen virallinen kehä oli järkyttävän hirveää jännitystä, puhumattakaan ratsastuskilpailuista. Nyt jo hepan kyydissä osaan olla jännittämättä, eikä näyttelytkään aiheuta enää unettomia öitä, mutta kauhulla odotan tokokoetta...

Kuudentena tunnustan, että haaveilen myös täysin paimenista eroavista roduista. Vinttikoira, kettuterrieri, setteri? Sanotaan, että vaihtelu virkistää, mutta suurella todennäköisyydellä, jos toista koiraa ottaessani saan sellaisen kelpien kuin haluan, pysyn tutussa ja turvallisessa.

Viimeisenä tunnustan, että unelma-ammattini saattaisi olla eläintenfysioterapeutti. Luultavasti se jää kuitenkin unelmaksi.

Saatiin myös toinen haaste, sekä Miiralta että Nealta (blogit löytyvät oikealta listasta)
Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa.
Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen).


1. Kevät! Ja tuleva kesä.
2. Kivat, pitkät lenkit lämpimässä säässä ja ihanassa seurassa!
3. Elvi esimerkiksi tänään, kun se köllähti kainaloon miun lukiessa kirjaa.
4. Yleensäkin lukeminen ja rentoutuminen on ihanaa!
5. Kavereiden kanssa on mukava viettää aikaa, illan kisakatsomoa odotellessa ;)
6. Onnistumiset, oli kyseessä mikä asia tahansa!
7. Eilinen eka kerta luvallisesti ratissa, kohta on oma ajokortti taskussa!
8. Ratsastus ja hevoset.
9. Hyvät elokuvat
10. Doctor Who (tosin sen kanssa tunteet vaihtuvat itkusta nauruun salamannopeasti)

Ja tämän haasteen saa tehdä Pinja! Sekä tottakai jos joku tuntee pakottavaa tarvetta tehdä jompaa kumpaa, ottakoot lusikan omaan käteensä ja pitäkööt hauskaa.

Paikkamakuita ollaan tehty, keskiviikkona piilopaikkis noin 40 sekuntia, alkuun kuikuili pää tosi korkealla, mutta pysyi hienosti. Torstaina tehtiin parin minuutin peruspaikkis, ei mitään kummempaa. Pää pyöri, mutta paikallaan pysyi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti