keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Kyllä kuvat tekee ihmeitä päivittelymotivaatiolle, eli Hannalle vaan isot kiitokset!

Käytiin alkuviikosta Leivonmäen kansallispuistossa "vaeltamassa", eli käveltiin säälittävän vähän ja hengattiin sitten laavulla kuvaillen (ja koska ei saatu nuotiota syttymään :D). Reissusta parhaiten jäi ehkä mieleen miljoonat hirvikärpäset, joihin ei tosiaankaan varauduttu lähtiessä. Onneksi oli hyvät eväät kompensoimassa tilannetta! Ja saatiinhan myös itten aikaseksi nää mielettömän hienot kuvat!

Treenattukin ollaan ja asiat edistyvät! Elvi kohtalaisella varmuudella kykenee merkkiä kiertäessä ohittamaan ties minkälaisia häiriöitä (mietin tässä, uskallanko laittaa ruokaa matkalle vai meneekö liian vaikeaksi...), joten uskon ja toivon, että hypytkään eivät ihan kamalia ongelmia tuota jatkossakaan. Niillä vaan tulee harvemmin treenattua, joten variaatioita on keksittävä.

Eteenmenossakin tapahtunut jonkinlaista aivonystyröiden toimimista, Elvi edelleen tarvitsee fokuksen ensimmäisille toistoille, että mihin suuntaan sitä ollaankaan menossa, mutta myöhemmillä toistoilla etenee itse ja riittävän kauaskin, odottaen kyllä palkkaa. Täytyy hieman tasapainoilla tuon palkkaamisen kanssa, milloin odottaa koiraa, milloin lentää ja missä kohtaa. Eilen asiasta väännettiin enemmän, Elvi jäi heti kyttäämään palkan lentoa, mutta tänään eteni ympyrään ja ympyrästä yli ellei kehua ollut tullut, jee!

Paikallaanolotkaan eivät ihan toivottomilta näytä, vaativat kyllä vielä hurjasti treeniä ja rutiinia alle. Peruutuksen kanssa taas saadaan tehdä töitä, vaikka en siitä täydellistä aiokaan hinkata. Elvi vaan selkeästi huonomman polven jalkaansa käyttää pienemmällä askeleella peruuttaessa, jolloin pylly ajautuu jatkuvasti vinoon. Täytyy koettaa aktivoida jalkaa peruutusharjoituksilla ja oikeasti vahtia, että se käyttää sitä eikä vaan sohella.

Myös tunnari on kokenut taantumisen, mutta asia ei kyllä kovin paljoa yllätä, sitä on tehty niin vähän. Tarvittaisiin tähän hetkeen pari sataa uutta kapulaa käyttöön, jotta liike pääsisi kunnolla työn alle, mutta ehkä tämä tästä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti