sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Taas on vähän kisailtu, tokossa ja rallyssa. Nyt tulee kuukauden kisapaussi, keskitytään treenaamaan (ja niitä treenattavia asioita kyllä löytyy...)

Viikolla käytiin oman seuran iltakokeessa keskiviikkona Haukkulaaksossa. Päivän jännittäminen ei ihan sovi miun hermorakenteelle, mutta jotenkin selvittiin. Tutut kisakamut ja liikkuri helpottivat kyllä aika paljon, samoin kuin tsempit kehän laidalta.

Päästiin siis kehään, paikallaolot jännittivät perinteisesti kaikista eniten. Niihin voin kuitenkin olla vain tyytyväinen, muutama tassun siirto, makuu hieman istumista levottomampi, molemmista 8. Jee!

Liikejärjestys oli kuin meille tehty, ensin tunnari minne meni hieman liian vauhdikkaasti, mutta sulki suunsa ja keskittyi haistelemaan ja toi varmasti oman! Alku oli huono, lähti toisella ja puraisi rumasti kapulaa palautuksessa, mutta ei haittaa. Alkuja treenataan ja miu puolesta purkoot kapulaa. Taidettiin saada 7½.

Seuraavana ruutu, meinasi juosta merkin ohi takana olevalle hypylle. Korjausliikkeen jälkeen melkein merkillä. Siitä ruutuun, ei nähnyt pieniä ruutu merkkejä vaan eksyi luoksetulon merkeille (häiriötötsät!!), mistä korjattuna ruutuun ja suoraan seis- käskyllä maahan.... Loppu ok, arvosanaksi saatiin 5.

Sitten kaukot, vaati kaksoiskäskyn sivulta maahan menoon (alut...), ja yhteen istumiseen, sekä seisomisiin. Surkeeta tahmailua, mutta tekniikka oli kuulemma erinomainen, taidettiin saada 7.

Kaukojen jälkeen seuruu, loistava paikka tälle liikkelle (y) Ihan eri fiilis kuin aikoihin kokeissa, ekana liikkeenä ei vaan toimi niin hyvin. Nyt kesti mukana, ei laamaillut ja toimi. Jee. 8.

Luoksetulosta 5, ei pysähtynyt ekalla ollenkaan ja miulla kesti tajuta käskyttää toiseen kertaan. En tiedä eikö kuullut vai miksi tuli läpi, mitä ei kyllä yleensä tee. Maahan ok, sivulle ravissa.

Zetassa asennot oikein, seuruu okta, seisominen valui, pisteitä 8½.

Ohjattu nouto aivan pieleen, lähti liian vinoon ja ei löytänyt oikeaa kapulaa, bongasi kehän laidalta kasan muun koon ohjattuja. 0

Hyppynouto 0 ja keltainen kortti. Hyppäsi ulos kehästä, ei nähnyt kapulaa hiekalla. Noh, toipa yhden sylkäisyn jälkeen loppuun asti hyvin, kun kapulan sitten bongasi.

Yleisfiilis ihan jees, ihanaa että vaikeat ja treenatut asiat toimivat. Inhottavaa koomailua ja jäätöä, mutta pitää treenata ja paljon koemaista. Tulokseen pisteet eivät siis riittäneet, mutta eipä tuolla väliä niin kauan kun tulos ei ole ykkönen ;D Tästä jatketaan.

Mirkalle kiitos tästäkin videosta! Pätkäisee seuruusta pienen osan pois, mutta muuten kaikki tallella!*


 Tänään käytiin sitten Mäntyharjulla, iso kiitos Mirka kyydistä ja seurasta, oli hyvä reissu ja auto just sopiva tarkoitukseensa (y). Toinen yritys voittajaluokassa, kovin suuria odotuksia ei ollut. Ei olla treenattu kuin kerran ja ensimmäinen yritys ei tosiaan ollut kovin hallittu. Tänään tähdet oli kuitenkin oikeassa asennossa: päivä oli pitkä, mutta siitä huolimatta Elvi tsemppasi luokan voittoon pisteillä 87/100. Heti kun mie kasasin itseni homma alkoi sujua, oman hissuttelun aikana koirakin oli ihan ulapalla, mutta pelasteltiin asioita ja saatiin pikkuvirheitä. Ei se siistiä ja huolellista tekemistä ollut vieläkään, mutta pisteet riitti. Jee! Hyvä fiilis tästä onnistumisesta, mutta kiire ei seuraavaan kokeeseen ole :D

Mirka videoi meidän radan, se saattaa löytyä tämän linkin takaa.

Nyt lomaillaan ja otetaan rennommin, mutta koetetaan myös silloin tällöin tehdä treeniä. Hauskaa kesän jatkoa kaikille, palaillaan taas! Tässä pari kuvaa tämän päivän lenkiltä, Veeralle kiitos seurasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti