sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Taas tylsää tokoraapustusta, eipä myö muuta oikein treenatakaan. Eilen käytiin Nean kanssa katsomassa viime kesän jälkimettää, kohta voisin reipastua ja lähteä tallailemaan, näytti jo kohtalaiselta! (= Odotan vielä kuukauden, että tie sinne metän viereen sulaa, kun en jaksa kävellä :D)

Mutta treenataan nyt ennen jälkikauden aloitusta vielä lisää tokoa. Huhtikuun loppu ollaan näillä näkymin eri paikkakunnilla koiran kanssa, joten koepaikkaa tiedusteltu vasta toukokuun puoleen väliin. Koetetaan nyt siis treenata, että kehdataan kehään mennä pyörähtämään...

Paikallaolot on huonoja. Etutassut heiluu ja ilmeeltään levoton. Makuuta en jaksa hinkata, mutta koetan nyt keksiä paikalla istumiseen jonkun konstin, että ne tassut kestäisi edes hieman enemmän kohdillaan. Nameja ollut nenän edessä, ei huomattavaa eroa tekemiseen. Jotain pitää keksiä :( muoks. Illan treeneissä istu mielettömän hienosti vinoon piilossa vajaa 2min vieraiden koirien kanssa, jee!

Seuraaminen on semmonen peruskiva, ei huippuhienoa mutta eipä se nyt surkeetakaan oo. Oon ihan tyytyväinen, mutta vähän ehkä voisi nostaa kierroksia, että se ei vaipuisi siihen omaan kuplaansa sitten koeseuruussa...

Zeta paranee koko ajan. Nyt on jo monet treenit mennyt niin, että Elvillä on jotain hajua siitä, mitä se tekee, satunnaisesti mokaa istu/seiso, mutta kykenee jo. Miun kävelyvauhdilla oli aika iso merkitys, oon selkeesti hiihtänyt eteenpäin liian lujaa vauhtia, eikä koira ole ehtinyt mukaan. Onneksi tultiin Nean valvovan silmän alle :D Ei se edelleenkään ole varma ja täysin selkeä, mutta eipä ollut tänään kyllä koetta katsellessa muillakaan.

Luoksetulo on aika heikossa jamassa, stopit ei hyviä ja vauhti hidasta. Stoppeja Elvi tekee makeesti kiertämällä, mutta suoralla venyy. Ehkä suoralla haetaan nyt hetki vaan kovaa vauhtia, ja sitten taas stoppeja ajattelemaan, ehkä :D

Ruutu on aika jees. Täytyy tehdä ehkä merkkiä niin, että ruutu oottelemassa lähellä, ja sitten ruutua niin, että siellä pallo odottamassa.

Ohjatussa myös merkkiä niin, että kapulat ympärillä lähellä. Harvemmin se kauas kapuloille karkaa, mutta lähellä olevat kapulat vaikeita. Ja suuntia pitää treenata sekä vahvistella hirmuisesti vielä.

Metskun pitäisi toimi (kop kop kop), ja hieman liian harvoin pääsee tekemään hypyllä. Tänään oli ihan hyvä, kun käytiin kurakentällä tekemässä.

Tunnari on ollut kiva, ei syömällä syö kapuloita, ehkä joskus nakkasee viereistä ja on jäätynyt oikean löydettyä  kapuloille pohtimaan, mutta saatu myös kivoja onnistumisia. Pitää säännöllisesti tehdä, muttei liikaa, jotta ote pysyy kummallakin liikkeeseen!

Kaukot oli tänään huonoja, käskytettynä vissiin ihan ok, mutta kun hallilla illalla tehtiin ei tullut mitään. Jäätyi, mie hermostuin kun mitään ei tapahtunut, sen jälkeen ei tapahtunut enää mitään. Tekniikkakaan ei toiminut läheltä. En kuitenkaan vielä stressaa näitä liikaa, tehdään huomenna kotona ja muistutellaan miten niitten jalkojen piti olla missäkin vaihdossa.

Ja hirrrrveesti kokonaisuuksia ja koemaisuuttaa tehtävänä. Ehkä tää tästä, jos johokin kokeeseen päästäisin kesän aikana testailemaan, osataanko mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti