sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Käytiin tekemässä eka virallinen voittajan koe eilen, pisteitä kasaan 216 ja kolmostulos. Fiilikset hyvät, vaikka sitä ykköstulosta ei saatukaan. Tuomarina oli Tuire Marjamäki, joka hoiti tehtävänsä juuri hyvin höpöttelemättä turhia, samoin kuin liikkuri oli hyvä ja selkeä!

Käveltiin koepaikalle aamusta, mikä olisi varmasti ihan toimiva ratkaisu, jos kehät kestäisivät aikataulussa. Nyt seisoskeluun (ja paleluun) jäi liiaksi aikaa, vaikka koetettiinkin varsinkin avoimen luokan ollessa kesken pysyä liikkeessä ja kävellä ulkona, missä oli lämpimämpää kuin hallissa.

Päästiin kuitenkin aloittamaan luokkaa ja Elvi komeasti livahti itsekseen kehään jo ennen juoksujen tarkistusta. Se bongasi ruudun sekä hypyn, ja oli ihan innoissaan karkaamassa kehään. Koira takasin hallintaan ja pyyhkäisyn jälkeen kehään, kauniisti 1,5m miuta edellä "seuraten".

Paikkamakuusta 7, oli levoton. Maahan käskiessä inisi, ja videolta seurattuna liikutteli etutassujaan ja pyöritteli päätä. Ei kuitenkaan "teputtanut" paikallaan, eikä liikkunut. Takaisin tullessa ressukka tärisi ihan kauheasti, halli oli tosi viileä.

Seuraaminen 8,5 ihan kivaa seuruuta! Kontakti ei ollut täydellinen, mutta missään kohtaa ei tullut sitä kokeita vaivannutta laamaus -kohtausta, jolloin tuntuu, että koira katoaa kokonaan omiin maailmoihinsa. Elvi oli kokoajan mukana ja kärreillä ja teki! Askelissa inisi.

Liikkeestä istuminen 8,5 miusta hyvä, ehkä vinossa?

Luoksetulosta 7, vaati jättöön kaksi maahan käskyä, stopit parasta Elviä! Ravasi lopun.

Ruudusta 8, kaksi maahan käskyä ruudussa, muuten hyvä.

Hyppynouto 9

Metalli 7, tiputti sivulle tultuaan, nosti itse.

Tunnari 0, ei ylläri toiminut :( Maistoi ensimmäistä, sitten otti oman ja piti hetken, tiputti, tsekkasi muita, toi oman.

Kaukot 7, kaksi maahan käskyä alussa, yksi kaksoiskäsky seisomiseen.

Kokonaisvaikutus 9

Eli joo, maahanmenoissa toivon, että olisi kiinni kylmästä maasta, mutta voihan se olla, että on vaan niin ulapalla liikkeitten aluksi. Pitää miettiä vähän miten niitä treenailee, ja sitten tuota tunnaria....

Essille kiitos videoinnista ja seurasta ja iso kiitos kaikille meidän treenikavereille, pitkä matka ollaan tultu tähän pisteeseen!

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo Elvin metalli! :D Tosi kivan näköstä työskentelyä!

    VastaaPoista
  2. Superkivan näköstä tekemistä! Hyvä te jee! :)

    VastaaPoista