tiistai 21. toukokuuta 2013

Tänään käytiin Imatran Toko Teamin möllitokossa. Oltiin jälleen avoimen luokan ainut koirakko, saatiin toiveesta minuutin paikkamakuu kahdella häirikkökoiralla.

Paikkamakuusta 7, tuomarin mukaan levoton ja vinkui. Itse näin piilosta Elvin etutassut, jotka eivät liikkuneet milliäkään (eli ei tullut eteen/taakse/sivulle päin). Veeran mukaan vaihtoi lonkalle ja takaisin. Piippauksesta en osaa sanoa, kehän vieressä ollut koira piippasi niin, että miekin sen kuulin, mutten tiedä mitä meteliä Elvi on kehässä pitänyt. Kesti kuitenkin, ja se riittää.
Seuraaminen 9, lähti hyvin liikkeelle ja toimi ok, vaikka omat käännökset oli kamalia. Puolessa välissä otti häiriötä jostain, mikä haittasi sitten loppu suoritusta, mutta se ei näy pisteissä.
Liikkeestä maahan 7, ei mennyt kuin vasta toisella käskyllä. Treeneissä on jättänyt välillä makuuta tekemättä, sitä pitää nyt vahvistaa ja vahvistaa.
Luoksetulo 8, ruma käsky ja pysäytys vaaaaaluuuu. Ei ylläri, jotain voisi tällekin tehdä.
Liikkestä seisominen 10
Nouto 10, vähän hidas palautus.
Kauko-ohjaus 9, ei ollut hyvä. Alkun hyvä, sitten näytti saavan hajun jostain, mikä häiritsi.
Hyppy 10, oikein hieno!
Kokonaisvaikutus 9,5

Videoista kiitos Veeralle!


Kokonaisuutena ihan ok, häiriöt veivät liikaa koiraa perässään, paikkamakuun olisin halunnut videolle ja maahan menossa tapahtui jotakin. Päällimmäisenä mieleen jäi kuitenkin, että koira teki ihan eritavalla töitä kuin viime möllissä! Ehkä meidän koemaisella treenauksellakin on ollut jotain merkitystä, niitäkin pitäisi tehdä vielä ennen koetta!

Koe on muuten nyt varattu ja maksettu, 4.6. pitäisi mennä, jos saan töistä vapaata. IIK jännittää jo nyt. Eniten paikkamakuu, jos se onnistuisi niin muilla ei juuri väliä. Ja jos paikkamakuu menee ihan penkin alle, niin kunhan kehässä sitten olisi kiva fiilis. Mieluiten molemmat, jos saa toivoa!

Ennen koetta treenattava on paikkamakuita (paljon!! Muutaman kerran päivässä, sekä paljon erilaisissa paikoissa ja häiriöissä ja piiloissa). Jääviä on myös tehtävä ja luoksetulon stoppeja. Koemaisia treenejä muutama kappale, ja erittäin paljon kaukoja isoissa häiriöissä!) Tunnari ja ruutu voidaan unohtaa hetkeksi, ja keskittyä ajankohtaisempiin liikkeisiin parin viikon ajan, sitten palata taas kaiken hauskan pariin. Tai ehkä elvi saa pitää hauskaa ruudussa aina onnistuneen treenin päätteeksi...

1 kommentti:

  1. Elvi <3 ruutu ;D
    Ja hienot möllitokopisteet, kyllä se kokeessakin sujuu!

    VastaaPoista