maanantai 15. huhtikuuta 2013

Kevät saapuu, hitaasti mutta varmasti! Jäälle ei enää kehtaa lähteä kävelemään, sateen seurauksena siellä on vain märkää. Onneksi metsäpolut sulavat, kohta niilläkin on jo mukavan kuiva lenkkeillä!Kovin kummoista ei olla puuhattu, tokoiltu silloin tällöin, edistystä ei juurikaan havaittavissa. Tuntuu, että viimeinenkin kyky opettaa tuolle yhtään mitään on kadonnut, ja jos teen jotain muuta kuin jo hallinnassa olevia liikkeitä, sekotan koiraparan päätä entisestään. Ehkä auttaisi, jos etukäteen miettisi mitä treenaa ja milloin ja MITEN. Helpommin sanottu kuin tehty. Paikkamakuu ehkä edistyy, kotona makaa paikoillaan vaikka kuinka pitkään, häiriössäkään ei enää nouse (puuhaa kyllä kaikkea muuta, pyörii paikoillaan jne, mutta miulla on kriteerinä ollut vain se makuuasento ja edetä ei saa.)


Näin huonosti kävi noutokapulalle yhdissä treeneissä...

Agilitya hömpötellään hallilla silloin tällöin, välillä tehdään oikeasti jotain fiksua ja välillä ei. Ehkä seuraavaksi pitäisi yrittää päästä ryhmään treenaamaan, saisi jonkun ainankin neuvomaan mitä mie teen väärin ja mitä miun pitäisi tehdä toisin!

Viestiä ollaan treenattu, vaihtelevalla menestyksellä. Elvillä on hyviä ja huonoja treenikertoja, mutta nyt ollaan pysytty helpoissa ja tosi lyhyissä pätkissä, jotta saadaan koiralle onnistumisia sekä itseluottamusta ja irtoamishalukkuutta.

Ja mikä Elvin mielestä varmasti parasta, kaivettiin flyball laatikko esille talven jäljiltä ja tehtiin helppo treeni. Elvin nenä tuppasi menemään pallon tielle, mutta ihan ok suorituksia muuten.Tässä vielä yksi kuva leikkauksen jälkeen, minkäänlaista jälkeä ei ole, vaalean arven alueelle karvat eivät ole kasvaneet takaisin. Muuten koirasta ei ainankaan vielä huomaa minkäänlaista muutosta leikkauksen jäljiltä, katsotaan miten vaikuttaa pidemmällä aikavälillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti