lauantai 23. maaliskuuta 2013

Elvi oli tänään ekaa kertaa kisaamassa agilityssa, LAU:n järjestämissä epiksissä. Jossu lupautui ohjaamaan, mie en uskalla. Erittäin hyvä kokemus, koira ja ohjaaja oli huippupäteviä!

Tuomarina oli Kirsi Kyröläinen, ja Elvi ilmoitettiin ykkösten ja möllien radalle. Kumpikin radoista oli vaativampia kuin mie oletin, ja manasin hylkyä jo toisen hypyn jälkeen, mutta tulipas yllätyksiä!

Ensimmäinen rata oli se ykkösten rata, virheet tapahtui kiellosta, rimasta ja kepeiltä (joiden eka väli löytyi vaikeasta kulmasta huolimatta!!). Hylky tuli yhdestä ylimääräisestä hypystä A'n takana, Elvi ei kääntynyt ihan niin kuin oli tarkoitus. Ja lopun lentokeinu oli maailman törkein, onneksi korjaamalla toimi. Pienistä virheistä huolimatta ihan loistava rata ekaksi kisaradaksi! Oon niin tyytyväinen!

Lopuksi Elvi juoksi vielä möllien radan, pari kieltoa sieltäkin ja yksi rima. Kiellot on helposti vältettävissä, ja rima tippui sitten toisen kiellon korjauksesta. Mainioita suorituksia kumpikin, nenä kohti seuraavia epiksiä :)


Kiitos Jossulle ohjauksesta ja Veeralle jälkimmäisestä videosta, se onnistui varsin hyvin (ainankin paremmin kuin miun ottama...)

7 kommenttia:

 1. Mikset itse uskalla mennä? Voih, mä niin odotan, että mekin päästään! :D

  VastaaPoista
 2. Oon liian hidas, en osaa vielä juosta ja ohjata samaan aikaan :D Ja sitten kun koira ei tiiä mitä pitää tehdä, se alkaa huutamaan ja sit ei onnistu enää mikään. Onneksi on siis mahdollisuus saada koiralle kivoja suorituksia osaavalla ohjaajalla :D Agility on ihan hauskaa, ja lyhyet pätkät on ihan kiva tehä itekin, kun ehdin vielä mukaan... :D

  VastaaPoista
 3. Höps Ella, ohjaksiin vaan! :-)

  Elvistä tulee kyllä ihan Jehna mieleen radalla. Eritoten toi lentokeinu näyttää vallan tutulta.. Ei ole mikään helppo koira ohjata!

  VastaaPoista
 4. No eilen oli positiivinen yllätys ja kivaa menoa koiralta, tuntui ihan agilitylta miunkin ohjaamana!

  Joo, lentokeinu oli varsin ruma, mutta onneksi osasi toisella kertaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tahtoo keinu mennä melkein aina ekalla kerralla sievoiseksi lentelyksi. :D Ihmekös tuo, ei me olla koskaan hirveästi keinua treenattukkaan..

   Kyllä siitä hyvä tulee (kun Elvi on jo noin hyvin hallinnassa ;) ja toimii tosi kivasti)!

   Poista
 5. Mä jo ajattelin ihan TOSISSANI (ihan oikeesti!) osallistua parin viikon päästä oleviin mölleihin, oon henkisesti jo koittanut valmistaa itseäni siihen päivään.. ja sit Kiusa aloitti nuo juoksut :D Millonkahan tulee seuraava uskalluksenpuuska sit taas juoksun jälkeen, sitä ootellessa... :D

  Treenit on vaan viime aikoina menny niin kivasti, katotaan ni tauon jälkeen ei taas osata muuta ku pöllöillä! Tosin nähtii me viime treeneissä kans yks lentokeinu, mut ei muistella sitä! :D

  VastaaPoista
 6. Kiusa osaa kyl sit valita ton juoksun ajankohdan oikein! Tauon jälkeen teette parit kivat treenit ja sit heti kisailemaan! :D

  VastaaPoista