torstai 2. kesäkuuta 2011

Kesä alkaa

Tänään päästiin aloittamaan virallisesti meidän agility-ura LAU'n alkeiskurssilla. Kahden kouluttajan jakaessa meidän ryhmän puoliksi saatiin tehdä mukavasti hommia ja toistoja. Alkuun hyppyä niin että kutsuin yli, sitten hyppyä namialustalle lähetettynä. Seuraavana putki, kutsuttiin läpi ja lähetettiin läpi alustalle. Yllätysyllätys näissä ei mitään ongelmia, kun oltiin tehty jo aiemmin. 
Toisella puolella hallia toisen ryhmän kouluttajan kanssa puomin ylös ja alasmenoja pöydällä. Alkuun jännitti, ja alastuloilla ei ihan rentoutunut. Kouluttajan kanssa kuljettiin koiran kummallakin puolella ylös ja alas. Kontaktit tehdään 2on2offeina, eli takatassut kontaktilla ja etutassut maassa. Elvi teki ihan jees ekaksi kerraksi. Loppuun hypittiin vielä pöydälle, mihin mentiin sitten taas kovaa! Pätevä peepie, ja ensi viikon agiliitelyä odotellessa.

Tiistaina käytiin tokoilemassa, tehtiin meille vaikeimpia liikkeitä eli paikkista, noutoa ja hyppyä. Paikkamakuu kolme minuuttia, kävin palkkaamassa noin 10-40 sekunnin välein, kerran lähti ryömimään eteenpäin, mistä korjasin ja lyhensin palkan tuloaikaa. Ei paineistunut vieressä olevista koirista, jes!! Noudossa saatiin hyviä vinkkejä siihen, miten saan tuon myös kantamaan kapulaa. Kyllähän se nyt hakee ja nostaa ja tuo, mutta ei perille asti. Hyppyä tehtiin niin, että palkkasin paljon hypyn edessä istumisesta ja vain pari hyppyä laskin tekemään. Oli tosi hieno, viime aikoina kun se on kovasti yrittänyt varastaa hypylle. 

Ja keskiviikkona käytiin moikkaamassa hellesäässä Veeraa, Donia ja Miira the kuvaajaa (jolle siis isot kiitokset kuvista seuran lisäksi!) Tarkoitushan oli treenata, mutta laiskat omistajat tyytyivät minimaaliseen treeniin uimisten ja hiekkakuopilla juoksemisen jälkeen. Tai ahkera Veera käskytti minut maalimieheksi pätevälle hakukoira Donille, joka hienosti löysi ja pienellä yllytyksellä myös haukkui miut :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti