keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Helsinki KV 21.5.

Käytiin Helsingissä pyörähtämässä päivä reissulla, ja mukava reissu olikin. Aamulla junalla Pasilaan, josta kävelyreissu Jäähallille. Jäähallilla sitten hieman pidempi hetki kelpiekehän odottelua, sisään kehään, pienet poseeraukset ja palkintojen kanssa kotia päin. Kerettiin vielä Helsingin maastoonkin tutustua, junaa odotellessa kulutettiin aikaa kummallisilla lenkkipoluilla.

Kehässä tuomarina oli saksalainen Josef Pohling ja vain toinen narttukelpie kilpakumppanina. Käytiin yksin ensin kehässä, ja sitten juostiin vielä pari kierrosta molemmat koirat samaan aikaan ja meidät osoitettiin sijalle "eins", eli ykkösiä (: ! Saatiin serti, cacib jäi saamatta kun olin junnuihin ilmoittanut Elvin. Mutta onpas noita aikaa vielä keräillä.

Arvostelu suomennettuna käännöspalvelussa
"Tyypillinen narttu. Oikein rakentunut. Ilmeikäs pää. Vahva luusto. Vapaat liikkeet, hieman löysä edestä. Erittäin hyvä karva."
JUN-ERI JUK1 SA PN1 SERT & ROP

Kannatti lähteä! Nyt pysytään hetki poissa näyttelykehistä (koska unohdin ilmoittaa Elvin erkkariin.......... -.-), jos kesän lopulla jossain kävisi ja sitten marraskuussa Jyväskylään ja joulukuussa messariin?
Koetetaan kesän aikana saada luustokuvissa käytyä, ja treenattua ahkerasti, mahdollisesti korkata ALO myöskin elokuussa... Saa nähdä.

2 kommenttia:

  1. voihan murmeli unohdin ihan kokonaan tulla moikaamaan teitä! mutta hurjasti ONNEA! On se Elvi vaan niin kaunis :))

    (ja semmonen pikkujuttu et ykkösryhmä oli tuolla 22.5 :D)

    VastaaPoista
  2. no mie koetin teitä bongata, mutta ette osunu silmiin :'D
    ja huppista heijaa, niinpäs olikin!

    VastaaPoista