lauantai 12. helmikuuta 2011

Viime viikon lauantaina käytiin etukäteen juhlistamassa pentujen tulevia yksivuotias synttäreitä Haukkulaaksossa. Koirilla ja ihmisillä oli varmastikin todella mukava päivä!

Alvin, Kuura, Tamis, Elvi, Daisy

Meillä arki jatkunut normaalina, treenattu ja lenkkeilty ahkerasti. Mukavasti meiltä löytyy jäältä latujen lisäksi myös moottorikelkkauria, joihin voi mennä kävelemään. Ihana auringonpaistekin on lämmittänyt meidän jäälenkkejä! Kylmätkään ilmat eivät siis ole haitanneet menoa, tässä muutama kuva tämän viikon lenkeiltä.

Topi on vanhaherra, joka ei aina Elvin paini-leikkejä jaksaisi, mutta innostuu kovasti kun juoksukilpailu lähtee.


Tänään käytiin Hennan kanssa pitkällä lenkillä. Ihan uudet reitit Elville, mukavaa oli! Henna sai myös otettua hienoja kuvia, tässä jokunen ja myöhemmin lisää.
Huomenna olisi tarkoitus lähteä möllitokoilemaan Joutsenoon. Saa nähdä miten menee, mennään ottamaan vaan häiriötreeni ajatuksena. Miuta kyllä varmaan silti alkaa jännittämään. Elvi periaattessa osaa alon liikkeet hyppyä lukuunottamatta ja paikkamakuussa kestää noin minuutin, mutta häiriössä sen pieni pää ei pysty oikein keskittymään. Ehkä tämäkin helpottaa ajan kanssa, ja kunhan saadaan vaan kovasti häiriötreenejä.

Aikansa kuluksi Elvi on aloittanut tuhoamaan kaiken mitä jää lattialle. Sukat, lapaset, kengät, viimeisimpänä valtauksena kirjat. Tähän nyt pakko puuttua jotenkin ja huolehtia entistä tarkemmin, ettei mitään jää vaaravyöhykkelle. Omia kokemuksia saa kertoa, ja vinkkejä antaa jos niitä löytyy.
Mielestäni kuitenkin aktivoidaan ja lenkitetään Elviä ihan riittävästi, mutta silti se tylsistyessään tai yksin jäädessään iskee hampaat kaikkeen luvattomaan. Eroahdistukseen en jaksa uskoa, se on aina jäänyt hyvin yksinään ja viihtynyt tähänkin asti ilman mitään ongelmia. Jätetään kovasti "sallittua" syötävää, ja kyllä nekin kelpaa. Toivottavasti tääkin olisi jokin ohimenevä vaihe...

Tässä tämä "melkein" ehjä uhri, se toinen tuhottu olikin sitten täysin silputtu, pokkarikansia myöten. Ja siis kirjastosta lainattu, kiitos koira!

4 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia! Onnea möllitokoon!

  VastaaPoista
 2. Kuvaajat kiittää, ja onnea tarvitaan! :D

  VastaaPoista
 3. Teillä on kiva blogi;) Ja hienoja kuvia. Meillä pienenä Ron kusas mun historian kirjan päälle. :D

  VastaaPoista
 4. :D Kiitämme, teilläkin kiva blogi!

  VastaaPoista