lauantai 13. marraskuuta 2010

Jyväskylä ja juoksut


Elvi aloitti juoksut tuossa tiistaina 9.11. sopivasti ennen viikonlopun Jyväskylän KV'tä. Alkuun ei tykännyt pöksyistä ollenkaan ja ei tiputellutkaan, joten sai olla ilman, mutta loppuviikosta täytyi tottua housuihin. Nyt ei enää ongelmaa käytössä.
Toivottavasti selvittäisiin helpolla ja lyhyellä juoksulla, ja että seuraaviin olisi sitten riittävästi väliä! :D

Eilen tosiaan sitten ajettiin kummini luokse Jyväskylään yöpymään. Ensin Elvi kuunteli kerrostalon ääniä ja pöhähteli välillä, mutta rauhoittui kyllä. Nyt ei enää kolinasta yläkerrassa välitä, jos rappukäytävässä kuljetaan niin puhisemalla ilmoittaa että minä vahdin täällä.

Tänään käytiin kehässä, ihana kun alkoi vasta yhden jälkeen ja oltiin jo paikan päällä, ei tarvinnut herätä liian ajoissa. Saatiin Pinjan häkki lainaan, mutta Elvihän oli sitä mieltä että hän ei siellä ole. Totuttelua totuttelua edessä (; Kehässä ensimmäinen kierros ja seisotus meni kaaokseksi, ei vaan juuri minkäänlaista kontaktia koiraan. Yksittäisarvostelussa antoi koskea myös häntään, loistava pentu! Erävoitto saavutettu, nyt pyritään pitämään tämä yllä!
Tuomarina oli Paula? Heikkinen-Lehkonen ja tulokseksi saatiin hienosti PEK1 KP ja ROP-pentu (: !
Arvostelussa luki
Tasapainoisesti kehittynyt, tarpeeksi vahva nuori narttu. Hyvät mittasuhteet ja sopiva luuston vahvuus. Kuono saisi olla täyteläisempi. Pitkät korvat. Hyvä kaula ja lapakulmaus. Hyvä ylälinja. Hyvä rintakehän syvyys ja tilavuus. Hyvät raajojen kulmaukset ja vaivattomat liikkeet. Hyvä karva. Esiintyy reippaasti.

Parempaa viimeistä pentukehä visiittiä ei voinut toivoa! Kohta jo jännitetään Voittajaa, onneksi juoksut silloin ja ohitse. Ja tammikuussa suunnataan Lahden ryhmänäyttelyyn.

Ainiin ja mukaan tarttui Elville kasapäin leluja, uusi ihana nahkahihna ja vihdoin ja viimein se kevythäkki! Saa Elvi alkaa viihtymään siinäkin teltassa (:
Kuvia ei valitettavasti ole, mutta ehkä jonkinlainen palkintoposeeraus saadaan aikaan kunhan päästään kotiin.

3 kommenttia: