tiistai 3. elokuuta 2010

Treenattu

Tänään käytiin LPKY'n järjestämässä pentukoulutuksessa. Mentiin hyvissä ajoin ja käveltiin teitä pitkin Elvin kanssa aluksi, sitten moikattiin muita koiria. Aloiteltiin, ja meidät jaettiin kahteen osaan. Meidän porukka oli "ihan ekaa kertaa paikalla", joten tehtävät olivat helppoja.

Ensin ohjaaja kävi moikkaamassa koirat, ei ongelmaa, Elvi kävi nuuskaisemassa ja jatkoi sitten nakin kerjäämistä. Sitten aloitettiin katsekontaktitreenillä. Meillä kun ollaan jo harjoiteltu, vaikeutin että pidin kädet alhaalla ja palkkasin katseesta. Sen jälkeen jätettiin koirat yksitellen ohjaajalle ja käveltiin pois. Elvi odotti kivasti hiljaa sen kummemmin riehumatta.

Jatkettiin mukana kulkemisharjoitusta, meillä oli ongelmana maassa olevat makupalat. Mutta äänellä innostaessa sain Elvin tulemaan mukana kivasti, ja tässäkin palkattiin katseesta. Loppuun vielä rapsuteltiin koiria, ja rauhoiteltiin vilkkaimpia.

Eli kivasti meni eka kerta, ensi viikolla uudestaan (: Kauheasti ei jäänyt vielä tältä kerralta käteen, mutta mukava oli päästä treenaamaan häiriössä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti